HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

NAVİGASYON

Kampanyalardan Haberdar Ol?

Kampanyalarımızdan Haberdar Olmak İçin Mail Adresini yada GSM Numaranı Bırakman Yeterli. Kampanya İletişim Onayı İçin Seninle İrtibata Geçeceğiz.

HAKKIMIZDA

ATA Makina olarak 2014 yılı itibariyle yenilenmiş kadromuzve hizmet anlayışıyla ANKARA/OSTİM de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. İş makinaları tamir bakım servis yedek parça sektöründe uzun yıllardır Türkiye'nin her yerine hizmet sunmaktayız. Dedelerimizden kalan bu deneyimlerimizle siz değerli müşterilerimize güvenilir, ekonomik, anlayışlı, dürüst hizmetler vermek en önde gelen isteklerimizdendir.

ATA Makina olarak
VOLVO, HİTACHİ, KAWASAKİ, KOMATSU, HYUNDAİ, CATERPİLLAR Marka iş makinalarınızın Tamir Bakım Servis Yedek Parça ihtiyaçlarını karşılıyor ve takip hizmetleri ile makinalarınızın peryodik bakımlarını zamanında ve kaliteli malzemelerle sonuçlandırıyoruz. Sektörde uzun yıllardır en değer verdiğimiz konu makinaların tamir bakım işlemlerinden sonra peryodik bakım ile takip ederek işlerinizi daha da kolaylaştırmak, zaman kaybını önlemek ve yağ kaçakları ısrafını engellemektir.

İş makinaları sektöründe 1975 yılından itibaren uzun yıllardır iş deneyimleri yüksek her zorlu şartlarda çalışmış ve 2014 yılı itibariyle ATA Makina olarak isim değiştirmiş sektörün önemli kollarına adım atmış devamlı büyümeye ve gelişmeye yönelen bir kuruluştur. Aile firması olarak ANKARA da ATA Makina siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

ATA Makina
İş Makinaları Tamir Bakım Servis Yedek Parça